BEHANDLINGER

Jeg holder til hos Flow Drammen i nydelige lokaler som virkelig gir deg spa-følelsen. Unn deg litt luksus i hverdagen med en deilig massasje for kropp, sinn og sjel!
Kontakt meg på gina.janzen@gmail.com om du ønsker å booke en time!

KLASSISK MASSASJE

En behandling for velvære som gir avslapping og lindrer smerte og tretthet i muskler.


Smerter og plager kan komme av både ytre og indre påvirkninger, som hvordan vi tenker, våre følelser og livssituasjonen vår. 

Massasje har mange gode helsebringende effekter som kan øke leddmobiliteten, løsne opp i muskelspenninger, fremskynde restitusjon etter skade eller inngrep, redusere stress, gi bedre søvnkvalitet, øke blodsirkulasjon og det frigjør kroppens naturlige hormon, oxytocin- som gir ro og velvære!

Du trenger på ingen måte å ha noen spesielle plager for å få massasje. Det er en super investering i egen helse uansett utgangspunkt! 

På Flow Drammen ønsker jeg å gi deg spafølelsen med dempet belysning, rogivende musikk, gode lukter og det lille ekstra som gjør at det kan gi deg flyt og velvære for kropp, sinn og sjel.

30 min         

60 min        

90 min        

T I L B A K E M E L D I N G ER

Som en relativt kresen massasje-kunde, har jeg endelig funnet noen jeg er 100% fornøyd med. Opplevelsen av å få behandling av Gina er helt magisk! Hun har en enormt god styrke som gjør at hun klarer å holde godt nok trykk gjennom hele behandlingen. Hun kan åpenbart anatomi, da hun vet hvor hun skal fokusere. Nydelige grep med god flyt. Føller meg og tildekket og trygg gjennom hele behandlingen. Er også fornøyd med prisen. Anbefales på det varmeste til absolutt alle


Hanna Fagerlid Olsen

Behandling hos Gina er balsam for kropp og sjel. Hennes behagelige vesen innbyr til ro og velvære. Hun ser dine behov og tilpasser behandlingen til deg. Du merker fort at hun er kunnskapsrik og erfaren. Hun kan ofte forklare sammenhengen i det som skjer  i kroppen; i kroppsdeler, muskler og bindevev. Men, du trenger ikke tenke så mye - bare nyte! Gode priser har hun også!! Og nydelige lokaler.  AnbefalesEvy