OM MEG

Litt om veien frem til i dag...

Erfaring & utdanning

Jeg har jobbet i treningsbransjen i over 15 år, har bred erfaring og en rekke kurs innenfor ulike treningskonsepter. Er utdannet personlig trener ved Akademiet For Personling Trening, samt jobbet mye med og kurset meg innenfor foto, markedsføring, salg og service.

Jeg er utdannet yogalærer ved Oslo Yoga sin 300t grunnleggende tverrfaglig yogalærerutdannelse. Har i tillegg Yin Yoga level 1, 2 & 3 sertifisering v/ Ulrica Nordberg, barneyogalærer sertifisering v/ Daniel Gjerde, kurs med ungdomsyoga fra Oslo Yoga, og 100t fordypning i Vinyasa med Pia Maria Kozlowski.

Er også utdannet innen Reformer Pilates med nivå 1 og 2 hos Balanced Body sin Pilates Reformer sertifisering. 


Er utdannet massør med klassisk massasje fra Axelsson Institutt, og har tatt flere kurs innenfor mediumskap og energiarbeid som feks De Nye Energier. Jeg har også hatt en rekke spirituelle kurs/workshops og reatreats i inn -og utland, og jevnlig holdt måneseremonier og workshops med Silje Brun. 


Jeg har nå samlet alt jeg har erfart og lært på veien, og tilbyr blant annet yoga, diverse behandlinger & workshops med fokus på kropp, sinn og sjel.


Mitt første steg til å bane min egen vei var å velge yrkesfag (medier & kommunikasjon) på videregående. En løsrivelse fra hva alle andre skulle gjøre.
Det beste var at jeg fikk jobbe og lære kreativt! Jeg kan være litt nerdete av meg når det gjelder tekniske, knotete greier, og elsker kreativiteten rundt foto, film & tegning- og kan ha det kjempegøy ved å hjelpe andre med nettsidebygging! Prosesser fra start til slutt med en tydelig forandring og helhet gir meg så mye boost! 

Noen år tidligere; på ungdomskolen ble jeg introdusert for gruppetrening på et lokalt treningssenter, og ble plutselig instruktør som 15 åring. Jeg forsto raskt at gruppetrening handlet om så mye mer enn selve treningen! Det er et felleskap, energi, glede og ren terapi i form av musikk og bevegelse som gjør at entusiasmen for denne jobben aldri tar slutt.  


Underveis i disse årene fant jeg veien til yoga, som åpnet en dør til en større søken ut til universet. Noe som jeg alltid har vært fascinert av. 

Jeg har vært på en utrolig reise de siste årene, hvor jeg virkelig har kjent og fått utallige bevis og bekreftelser rundt og i meg selv på at det finnes mer mellom himmel og jord enn det vi kan se, høre og ta på. Yogaen har hjulpet meg igjennom vanskelige tider både emosjonelet og fysisk i form av skader, og lærer meg noe nytt hele tiden! Jeg blir aldri ferdig utlært og er takknemlig for at yoga er en stor del av min jobbhverdag. 


 Jeg har opplved en rekke ubeskrivelige  opplevelser og møter med andre dimensjoner, som har gitt og gir meg utrolig mye læring om meg selv, livet, naturen og unvierset. Det har lært meg at vi er så mye mer enn bare en  "kropp". Jeg er opptatt av en holistisk livsstil- en helhetlig tankegang, hvor vi må ta vare på den fysiske kroppen vår, men like viktig; også den emosjonelle og spirituelle delen av oss. Dette har gjort at jeg er blitt genuint opptatt av selvutvikling & viktigheten av egenkjærlighet på flere plan, ikke bare for meg selv men også for andre.